Stay healthy met Stay Healthy

Nu mijn reis ten einde is gekomen merk ik toch dat er heel wat kilo’s bij aan zijn gekomen helaas. Hier een keer pizza eten en lekker wat eten afhalen is onderweg toch wel erg gemakkelijk. Dit is natuurlijk niet slim en grotendeels van de tijd hebben we samen geprobeerd gezond te eten en goede oplossingen te zoeken. Vooral in zo’n reis zit het hem ook in het sporten. We bewogen niet optimaal, niet zoals we normaal gesproken zouden doen. Vaak ben je dan toch onderweg. Maar ja, denken in toekomst en niet in verleden zeg ik maar altijd! Tijd om er wat af te vallen. Nu had ik al wel vaker gehoord van het detox dieet, niet precies wetende wat dit nou zou inhouden. Ik ben nu een paar dagen bezig met een detoxplus kuur. Deze detoxplus kuur heb ik gevonden op de website Stay Healthy. Met een detoxplus kuur maak je als het ware je lichaam schoon door geen gifstoffen te eten die verwerkt zitten in veel producten. Je eet dus niet niks wat veel mensen denken, maar je eet gewoon gezond. Ik voel me na een paar dagen al zoveel beter, het is bijna niet te geloven. De website van Stay Healthy waar ik de detoxplus kuur op vond geeft veel informatie over hoe het in zijn werk gaat. Ik ben al een paar kilo kwijt en ik denk erover om eens per 2 maanden een week deze detoxplus kuur van Stay Healthy te gaan volgen. Ik voel me veel fitter, energieker en vrolijker. Ik ben maar een paar dagen bezig, en ik merk zoveel verschil. Ik had nooit gedacht dat de detoxplus kuur van Stay Healthy zo effectief zou zijn en dat ik me er zoveel beter door zou voelen. Nu heb ik het ook al meteen een paar moeders op het schoolplein aangesmeerd. Die waren al onder de indruk. ‘Dat jij je met zoiets bezig kan houden, met zoveel discipline’.  Sommigen vertelden dat ze met 2 maanden dieet er nog niet zoveel waren afgevallen als ik in deze paar dagen. Ik heb ze allemaal snel doorgestuurd naar de website van Stay Healthy en naar mijn weten zijn er al minstens vier begonnen met dezelfde detoxplus kuur van Stay Healthy. Samen gezond bezig dus, dat motiveert ook altijd extra.

 

Dit is dus een prachtig einde van mijn verhaal als reiziger. Ik heb er dus niks slechts aan overgehouden. Geen dure autokosten, geen slechte kinderkleding, geen kapotte smartphone en geen overbodige kilo’s. Top zo’n jaartje er tussen uit. Is iedereen aan te raden.